top of page

PMU verwijderen

Heb je oude PMU waar je niet meer blij mee bent? Is de vorm niet meer naar wens of is de kleur een oud pigment en nu rood geworden? Of zijn ze 20 jaar terug gezet met tattoo inkt? Er zijn vele redenen waarom iemand van zijn oude PMU af wilt, bij ons kan je op een veilige manier er van af worden geholpen, natuurlijk is iedereen anders en raden wij een intake van 30 min aan voorafgaande aan een behandeling. 

treatment_color_X_light.jpg

Permanente make-up verwijderen, lichter maken of corrigeren

Ben jij niet meer tevreden met jouw permanente make-up en heb jij bijvoorbeeld:

1. Permanente make-up die verkleurt is?

  • rood/oranje kan veroorzaakt zijn door pigmenten welke ijzeroxides en zware metalen bevatten.

  • blauw/grijs kan veroorzaakt zijn doordat de permanente make-up te diep gepigmenteerd is.

Waarom kiezen voor  Swiss Color X-remove/light en niet voor laser?

  • De meeste lasers imploderen of exploderen het pigment waardoor er een hoge belasting ontstaat voor het lichaam om de pigmenten af te voeren en af te breken.

  • Hoge kans op littekens bij iemand die niet weet wat hij of zij doet.

  • Veel lasers komen op het moment van Aliexpress of Alibaba waardoor dit extra schadelijk en belastend voor het lichaam kan zijn.

  • Kan geen wit pigmenten weghalen. 

  • Relatief meer behandelingen nodig.

2. Permanente make-up die te donker is of een verkeerde vorm heeft?

Ook hier hebben we een oplossing voor, namelijk de Swiss Color X-remove of Swiss Color Light.

Bij Ayla.Tattoos werken we met uitsluitend veilig pigmenten, en ook het verwijderen van permanente make-up gebeurt op een 100% veilige manier. Geen lasers die aan de behandeling te pas hoeven komen, maar uitsluitend de Swiss Color machine en naaldcartridges in combinatie met een melkzuur, welke in soortgelijke vorm al in het lichaam bestaat. Dit melkzuur voldoet aan alle hoge hygiënische standaarden en werkt langzaam in op het pigment waardoor deze rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd wordt. Het pigment vervaagd niet maar verdwijnt van bovenaf. Binnen 30-60 minuten na de behandeling is het melkzuur afgebroken zonder residu. Zo ontstaat er geen belasting in je lymfesysteem en ben je snel en veilig van je oude permanente make-up af.

Na de behandeling ontstaat er een korst, deze zal na een aantal dagen opdrogen en het behandelde gebied zal binnen enkele weken volledig genezen.

De mate en snelheid waarin je oude PMU verdwijnt ligt ook aan de diepte/kleur van de oude PMU.

kosten liggen per behandeling tussen de €75-130,-

img_sc_colorx-scaled.jpg
bottom of page