top of page

Wel of geen verdoving?

Op vele social media kanalen gaat veel ronde momenteel over verschillende vormen van verdoving voor tatoeëren, hier wilt Ayla wat duidelijkheid in creëren voor haar klanten. 

Wel of niet?

Iedereen is vrij om zelf verdoving mee te brengen en dit te gebruiken, echter mag de behandelaar dit niet zelf aanbrengen. Je mag ten alle tijden, zeker voor de PMU verdovende zalf bij de huisarts aanvragen en deze mee brengen voor je PMU of tattoo behandeling. 

Waarom wel bij PMU en niet bij Tattoos?

Bij permanente make-up blijf je in hogere huidlagen waardoor dit minder heftig is voor de huid, en permanente make-up is over het algemeen gevoeliger omdat het in het gezicht plaats vindt.

Risico's van verdoven

Er gaan ook veel zalven zoals TKTX, dr numb etc etc, rond op de markt en je wordt er overal mee overweldigd, echter heeft dit ook een 'down side' en dat zijn chemische brandwonden. Dit kan gebeuren, maar gebeurd natuurlijk niet bij iedereen, wel is het het overwegen waard of je het dan wilt gebruiken. De behandelaar is namelijk niet aansprakelijk voor het gebruik van verdovende zalven door klanten. 

Overleg altijd VOOR je afspraak met je behandelaar als je een vorm van verdovende zalf wilt gebruiken!

bottom of page