top of page

Huisregels tattoos en permanente make-up

Allereerst:

Niet alle ideeën blijken in de prakijk tatoeëerbaar. Een nog zo’n mooie tekening hoeft niet geschikt te zijn als tattoo. Luister naar de artiest hij/zij heeft het ambacht in de hand. Neem de tijd voor het uitdenken van een ontwerp, plaats en de grootte van de tatoeage; het staat er voor de rest van je leven op! Tatoeages kunnen daarom ook zonder opgaaf van reden geweigerd worden.

 

Je kunt altijd een afspraak maken om een tatoeage door te spreken (ca 30min geen betaling nodig). Als er een afspraak wordt gemaakt om de tattoo te zetten, wordt er een tekening gemaakt. Tekeningen worden niet doorgestuurd via de mail of telefoon, deze kunnen op de datum van de afspraak bekeken en aangepast worden.

 

Voor tattoos is het nodig om een afspraak te maken en vragen wij een aanbetaling aan.

Tattoos tot €200,- is dit €50,- en voor tattoos boven de €200,- is dit €100,-.

De aanbetaling wordt verrekend bij de laatste afspraak, deze ben je dus niet kwijt. Heb je 7 dagen voor je afspraak nog geen aanbetaling gedaan wordt je afspraak geannuleerd (mits anders besproken).

 

Van te voren:

Gebruik je medicatie en/of heb je een medische aandoening? Overleg met je behandelende arts of je getatoeëerd mag worden, dit is op eigen risico!

 

Ben je zwanger? Dan mag je niet getatoeëerd worden! 9 maanden na de zwangerschap mag je weer getatoeëerd worden.

 

Gebruik je antibiotica of prednison? Dan kan je niet getatoeëerd worden. De antibiotica of prednison valt de niet lichaam eigen stoffen aan.

 

Gebruik 24 uur van te voren geen alcohol of drugs.

Verdovende zalven

Je kan bij je huisarts een verdovende zalf aanvragen. Deze dien je op recept mee te krijgen anders mag deze niet gebruikt worden tijdens de afspraak. Overleg altijd eerst met je artiest hoe en waarvoor je deze wilt gebruiken!

De dag zelf:

Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten van te voren. Neem ook wat te eten en te drinken mee voor de zekerheid. Trek comfortabele kleding aan die ook vies mag worden. Je kunt 1 persoon meenemen. 

Gebruik geen bodylotion/olie of zelfbruiner op de dag zelf.

PMU- Gebruik geen cafeïne; koffie, groene of zwarte thee, redbull etc. Draag geen make-up op de plek die behandeld wordt.

 

Let op:Je wordt geweigerd als het blijkt dat je onder invloed bent van alcohol of drugs.

De studio is GGD goedgekeurd en daarom is een legitimatie verplicht om mee te nemen i.v.m. een evt. controle. De studio is een prive studio en bevindt zich op de 2e etage.

 

In de shop kan uitsluitend contant betaald worden voor tatoeages.

Startarief: €100,-

Uurtarief: €150,-

Dagsessie € vraag naar de mogelijkheden 

Bij dagsessies wordt er een korting verrekend voor langdurige projecten, vraag naar de mogelijkheden.

 

Stuur na ca. 4 weken even een foto van je tatoeage om te kunnen beoordelen hoe de genezing gaat. Dit mag naar bookings@aylatattoos.com of via whatsapp +31 6 12 10 62 61

 

Bijwerken kan alleen binnen 3 maanden nadat de tatoeage gezet is en de afspraak kan niet worden afgezegd. Na 3 maanden wordt er €50,- in rekening gebracht voor het nawerken.

 

Let op:Ayla tatoeëert alleen klanten vanaf 16 jaar met toestemming van een ouder of voogd. Vanaf 18 jaar zonder toestemming.

Vanaf 18 jaar geldt voor permanente make-up.

 

Een afspraak kan alleen min. 48 uur van te voren afgezegd worden, daarna vervalt het recht op teruggave van de aanbetaling. Moet je onverwacht de afspraak verzetten, neem zo snel mogelijk contact op. Bij 2 keer afzeggen, wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Bij het niet komen opdagen op een afspraak wordt het volledige bedrag gefactureerd.

 

Mocht je nog vragen hebben mag je mailen naar: bookings@aylatattoos.com of

een whatsapp berichtje sturen naar +31 6 12 10 62 61

bottom of page